Geen lek te gek

Loodgieter en installateur van gas in Amsterdam

Een goed onderhouden gas- en waterinstallatie. Daarmee voorkomt u schade en veiligheidsrisico’s. Maar als er eenmaal een storing voorkomt, of een lek ontstaat, is het zaak om er vlug bij te zijn. Uw Installateur B. van Erve helpt u liefst met goed onderhoud. Daardoor heeft u minder kosten en minder problemen. Maar mocht er halsoverkop toch iets defect raken, dan zijn we natuurlijk snel ter plaatse in de regio Amsterdam.

Loodgieterswerk in Amsterdam

Een goede waterinstallatie begint bij een slimme aanleg. De kernregel is dat de buizen altijd zo kort mogelijk moeten zijn; zo snel mogelijk richting de afvoer moeten leiden. Maar de aansluitingen moeten natuurlijk ook allemaal passen in het plan. 


Onderhoud is essentieel
Zelfs de beste installatie kan verstopt raken. Vetresten plakken aan de wand, er blijven wat haren hangen, voedselresten stapelen zich op, en langzaam ontstaat er een prop. U kunt dit voor zijn door regelmatig een kenner naar uw installaties te laten kijken.

Druppende kraan, lekkage, of stankoverlast
Er zijn talloze problemen waarbij de tussenkomst van een loodgieter een oplossing is. Uw Installateur B. van Erve helpt u bij lekkages, gebrek aan warm water, verstoppingen of stank uit de afvoer. Bel ons op, dan maken we zo snel mogelijk een afspraak.

Bel uw installateur

Installaties op het gasnet

Ruikt u gas? Sluit dan direct de hoofdkraan en bel Uw Installateur B. van Erve. Wij zorgen ervoor dat u weer veilig kunt koken en dat het warme water weer zonder problemen functioneert. Neem ook contact met ons op als u uw installatie wilt laten nalopen, of als de verwarming van de ruimte of het water niet meer werkt. 


Is er spoed bij?

Neem direct contact op