Veilig verbonden

CV-ketel installatie door gecertificeerd installateur in Amsterdam

Uw Installateur B. van Erve reist dagelijks door Amsterdam en omgeving voor onderhoud en reparaties van allerlei installaties. Wij zijn erkend installateur, aangesloten bij:

  • Lekkende kraan? Niet met B. van Erve, de Amsterdamse Installateur.
  • Loodgieterswerkzaamheden in Amsterdam.
  • Uw haard of kachel veilig laten installeren in Amsterdam? Vraag Uw Installateur B. van Erve.

Een installateur nodig voor uw CV-ketel onderhoud in Amsterdam?


In ieder pand zijn ze aanwezig: de onmisbare voorzieningen om uw huis aangenaam te verwarmen en om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende warm water beschikbaar is. Zoekt u op dit gebied een vakbekwaam installatiebedrijf? Dan kunt u in Amsterdam bij "Uw installateur B. van Erve" terecht voor:

  • Het installeren, onderhouden en reinigen van CV-installaties.
  • Installatie van kranen en sanitair.
  • Loodgieterswerkzaamheden en het verhelpen van lekkages en storingen.
  • Installatie, onderhoud en reiniging van haarden en kachels.
  • Het vegen van schoorstenen.


Vakkundige installatie van sanitair in Amsterdam


Al vele decennia zijn wij actief als erkend Uneto loodgieter en onderhoudsbedrijf voor gas- en water technische toestellen. Wij zijn tevens haardensmid en plaatsen allerlei soorten kachels en haarden. Veilig en verantwoord stoken begint natuurlijk met een schone schoorsteen. Daarom maken wij het professioneel vegen van de schoorsteen ook graag voor u in orde. Voor het installeren van kranen, wasbakken en toiletten kunt u ons eveneens inschakelen. Daarbij maken wij gebruik van topmerken als Vileroy en Boch, Shpinx, Grohe en Bosch. Heeft u binnenkort een installateur nodig voor CV-ketel onderhoud in Amsterdam? Maak dan gebruik van onze betrouwbare en klantgerichte service.

Uw vertrouwde adres voor gas- en waterinstallaties

Heeft uw CV-ketel het begeven, of bent u toe aan nieuw sanitair in uw badkamer? Misschien wilt u wel een nieuwe kachel laten plaatsen in uw Amsterdamse woning. Hebt u deskundig advies nodig over nieuwe CV-ketels? Wij vertellen u graag wat in uw situatie de meest duurzame oplossing is. 


Voor alle informatie belt u ons op 020-6620320. Direct een afspraak maken met onze ervaren loodgieters of gasfitters is uiteraard ook mogelijk. 


Ceintuurbaan 212 is hét adres voor CV-ketel onderhoud in Amsterdam, daar heeft "Uw installateur B. van Erve" zijn winkel. Op deze locatie bent u van harte welkom om een kijkje te nemen bij een aantal van de producten die wij verkopen.

Een Amsterdams vakman voor installatie en onderhoud

Het installeren van onderdelen van het gas- en waternet is een specialistische klus, waar ervaring en up-to-date kennis voor nodig zijn. Uw Installateur B. van Erve helpt u als uw verwarming het niet meer doet, als u loodgieterswerkzaamheden nodig heeft, of als er iets veilig moet worden geïnstalleerd.

Lees onze leveringsvoorwaarden

Bent u van plan om een aanschaf te doen bij Uw Installateur B. van Erve? Lees dan onze leveringsvoorwaarden goed door. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn. Helderheid en transparantie.

Actuele prijzen

Wilt u de actuele prijzen van onze loodgieters en gasfitters, of wilt u weten wat de installatie of het onderhoud van een apparaat kost?