Kranen Plaatsen

Uw Installateur B. van Erve helpt u graag in regio Amsterdam

  • Lekkende kraan? Niet met B. van Erve, de Amsterdamse Installateur.
  • Loodgieterswerkzaamheden in Amsterdam.
  • Uw haard of kachel veilig laten installeren in Amsterdam? Vraag Uw Installateur B. van Erve.

Zit u opeens in de kou omdat de verwarming het niet meer doet, of kunt u ’s nachts niet slapen vanwege een lekkende kraan? Twijfel dan niet en neem contact op met Uw Installateur B. van Erve.

Installaties en onderhoud

Uw Installateur B. van Erve heeft jarenlange ervaring met diverse soorten installaties, zoals cv-ketels, haarden, kachels en geisers. Wij zijn aangesloten bij Techniek Nederland, wat een garantie is voor de kwaliteit van ons werk. Met een goed onderhouden gas- en waterinstallatie voorkomt u schade en veiligheidsrisico’s. Als er een storing voorkomt of ineens een lek ontstaat, is het belangrijk om er vroeg bij te zijn om verdere problemen te voorkomen. Wij komen direct bij u langs als er onverhoopt iets defect is geraakt.

Kranen plaatsen in uw woning

Ook bieden wij diensten en installaties voor badkamers en keukens. Wilt u bijvoorbeeld kranen plaatsen in uw badkamer of keuken? Wij leggen graag een waterinstallatie aan in uw woning of onderhouden uw installatie en leidingen om verstoppingen te voorkomen. Ook verkopen wij in de winkel diverse soorten kranen voor keukens en badkamers. Wasbak, douche, bad of bidet, de kranen liggen bij ons klaar. We hebben verschillende soorten kranen en daarom voor ieder wat wils, van bekende merken zoals Grohe, Kludi en Bosch.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten in de regio Amsterdam? Neem gerust contact op met ons, via telefoon of website. Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u een passend advies.