Haard Plaatsen

Uw Installateur B van Erve: de meerwaarde van onze dienstverlening

  • Lekkende kraan? Niet met B. van Erve, de Amsterdamse Installateur.
  • Loodgieterswerkzaamheden in Amsterdam.
  • Uw haard of kachel veilig laten installeren in Amsterdam? Vraag Uw Installateur B. van Erve.

Heeft u een sfeerhaard of inzethaard gekocht om de sfeer in uw huis in Amsterdam te verhogen? Dan moet uw haard uiteraard goed en kundig geïnstalleerd worden om optimaal te kunnen werken. Een sfeerhaard is een flinke investering en moet daarom naar behoren werken.

Zeker voor sfeerhaarden en inzethaarden die op gas werken, geldt dat de haard plaatsen volgens de gangbare veiligheidsregels uitgevoerd moet worden. Woont u in Amsterdam of de omliggende regio, dan kunt u voor het vakkundig laten installeren van uw sfeerhaard terecht bij Uw Installateur B van Erve. Uw haard plaatsen laten door deze erkende installateur betekent dat u gegarandeerd bent van een professionele, snelle en veilige plaatsing van uw gas- of elektrische haard.

Maar als erkende installateur hebben wij onze klanten nog meer moois te bieden. Omdat wij verbonden zijn aan Techniek Nederland, de branchevereniging voor installatiebedrijven en de technische detailhandel, heeft u bij ons de garantie op kwaliteitswerk. Als expert op het gebied van installatietechniek nemen wij dan ook de veiligheidsregels die bij installeren komen kijken zeer serieus.

De meerwaarde die wij u als klant kunnen bieden, ligt ook in onze jarenlange ervaring in de branche. Onze medewerkers zijn ervaren experts, die precies weten hoe ze snel, veilig en secuur een haard plaatsen moeten of andere (elektrische) apparatuur in werking moeten zetten. U kunt het laten inbouwen van uw sfeerhaard in Amsterdam dan ook met een gerust hart overlaten aan de professionals van Uw Installateur B van Erve. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u vrijblijvend een informatiegesprek aanvragen of een aantrekkelijke offerte opvragen. Wij staan als betrokken installatiebedrijf ieder moment voor u klaar, dus graag tot ziens!